dilluns, 14 d’abril del 2014

Seguir el procés català mitjançant les xarxes socials

Seguir el procés català mitjançant les xarxes socials

Una aplicació captura i aplega automàticament les imatges penjades a Twitter relacionades amb la consulta del 9 de novembre

El procés sobiranista català, sens dubte, és empès sobretot per la ciutadania. Una ciutadania que s'articula i debat en bona mesura a través de les xarxes socials i internet. Conscients d'això, Daniel Sierra ha creat Consulta View, una aplicació per a iOS que cerca a Twitter totes les imatges relacionades amb la consulta del 9 de novembre a l'instant, amb notificacions i amb la cerca i visualització de les etiquetes més usades en cada moment.
L'aplicació fa servir d'una manera dinàmica les etiquetes de Twitter més usades en cada moment per a fer les cerques. També és possible d'activar un avís en segon pla perquè Consulta View avisi de noves publicacions amb imatges. Les imatges descarregades temporalment es poden desar al telèfon i també enviar o publicar en xarxes socials.
Daniel Sierra també n'ha desenvolupat una versió amb vista al referèndum sobre la independència d'Escòcia, que es farà el 18 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada